Відбулась читка п’єси херсонської драматургині Наталі Блок (ВІДЕО)

14:19, 22 тра. 2019
 
Відбулась читка п’єси херсонської драматургині Наталі Блок (ВІДЕО)

У Херсоні в рамках міжнародного театрального фестивалю "Мельпомена Таврії" відбулася читка п’єси драматургині Наталі Блок "Бомба". Побували на ній і кореспонденти Суспільного.

На імпровізованій сцені чотири актори, учасники театральної "Лабораторії 18+".

П’єса "Бомба", говорить авторка, херсонська драматургиня Наталія Блок, - про звичайних людей, їх кохання та проблеми, з якими вони стикаються щодня. 

Студентка Дарія Сємєчкіна читає слова головної героїні Дар’ї Лунєнко. Акторство для дівчини - хобі. Ще пробує себе у драматургії. Дарія говорить, що героїня п’єси імпонує їй.    

Чоловіка головної героїні Філіпа грає Микита Костилєв. Він кохає свою дружину і всіляко допомагає їй. Микита говорить, що у чомусь схожий на свого героя і тому не складно було вжитися в роль.   

Авторка п’єси говорить, що сьогоднішня читка - третя. Презентація відбулася у Києві, щоправда у форматі вистави.  У Херсоні – читка схожа на маленький ескіз.

Нагадаємо, в Херсоні триває Міжнародний театральний фестиваль "Мельпомена Таврії". Цього року він проводиться в двадцять перший раз. Відкрився фестиваль 17-го травня карнавальною ходою, в якій за інформацією прес-служби Херсонського обласного музичного драматичного театру взяло участь більше двох тисяч людей. На "Мельпомену" з’їхалися 36 театральних колективів з України та з-за кордону, які покажуть на основних сценічних майданчиках 38 вистав.

Ольга Ляшенко, Владислав Купрєєв.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі