На Миколаївському шосе вимірюють швидкість автотранспорту за допомоги TruCam’ів (ВІДЕО)

18:12, 14 тра. 2019
 
На Миколаївському шосе вимірюють швидкість автотранспорту за допомоги TruCam’ів (ВІДЕО)

Тепер і в Херсоні, а саме на Миколаївському шосе, вимірюватимуть швидкість авто за допомоги пристрою TruCam. Такий же прилад використовуватимуть на відрізку автодороги Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта. Про це розказує речник обласного управління патрульної поліції. Новий TruCam у роботі бачили кореспонденти Суспільного. 

Прес-офіцер управління патрульної поліції Андрій Кований розповідає, де на території області використовуються TruCam’и:

"Наразі наші співробітники мають три прилади для фіксації порушень швидкісного режиму. Всі вони можуть використовуватись як на автомобільних шляхах, так і в місті. З 13-го травня це можливо на Миколаївському шосе, ще один прилад передано відділу патрульної поліції Автономної Республіки Крим та міста Севастополь".

У місцях фіксації порушень швидкісного режиму стоять службові транспортні засоби з увімкненими маячками синього кольору. Прес-офіцер управління патрульної поліції Андрій Кований розповідає про відповідальність за перевищення швидкості:

"Відповідальність за цей вид правопорушення: перевищення більш як на 20 кілометрів на годину — штраф 255 гривень; перевищення більш як на 50 кілометрів на годину — штраф 510 гривень".

Херсонець Денис Власенко перевищив швидкість до 78 кілометрів на годину:

"Та я не поспішав - просто йшов на обгін, ось так трапилось. Таке буває".

Нагадаємо, перший прилад для вимірювання швидкості TruCam з’явився на Херсонщині у лютому цього року. Зараз їх чотири. Як каже речник патрульної поліції в області Андрій Кований, за день роботи працівники патрульної поліції за допомоги TruCam’ів фіксують в середньому 20-30 порушень швидкісного режиму.  

Аліна Мокляк, Григорій Шматко.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі