У Херсоні привітали дітей загиблих воїнів АТО (ВІДЕО)

15:31, 4 тра. 2019
 
У Херсоні привітали дітей загиблих воїнів АТО (ВІДЕО)

Представники херсонського комунального некомерційного соціального підприємства «Оберіг» привітали дітей загиблих воїнів АТО, чиї дні народження пройшли у березні та квітні цього року. Завдяки організаторам та спонсорам було проведено свято, іменинники разом з мамами пограли в ігри, отримали подарунки, підкріпилися піцою і тортом.

"Таке свято влаштували для дітей загиблих бійців АТО, у яких був день народження у березні-квітні, влаштували солодкий стіл, хлопці привезли 3 піци, подарунки", - розповів Максим Бервінов, представник комунального підприємства «Оберіг» .

Оксана Потапова - вдова загиблого в АТО бійця Федора Угріна. Вона привела на святковий захід двох дітей.

"Емоції радісні, діти щасливі, мій син найактивніший, 4 роки тому мій чоловік, батько наших дітей загинув в АТО. Нами опікуються, дуже вдячна тим, хто влаштовує нам такі заходи, для дітей – це спілкування, для нас – це відчуття турботи. Від нас це більше, ніж емоції, а велика вдячність організаторам", - поділилася Оксана Потапова.

"Це ми робимо не вперше, і не вдруге, таку традицію будемо продовжувати, діти наше майбутнє, тим паче, коли їх батько поклав життя за країну, замінити батька ми не можемо, але ми можемо допомагати, не залишати наодинці ці родини", - говорить Максим Бервінов.

Аліна Мокляк, Володимир Чепинога.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі

 

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fskifijantku%2Fvideos%2F1845416688938200%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>