У Херсоні завершилися змагання нацгвардійців (ВІДЕО)

15:52, 25 кві. 2019
 
У Херсоні завершилися змагання нацгвардійців (ВІДЕО)

У Херсоні завершився чемпіонат з кросфіту (функціонального багатоборства) серед військовослужбовців Національної гвардії України Південного регіону. Цього року участь у ньому взяли більше 80 нацгвардійців з Херсона, Миколаєва, Одеси і Запоріжжя. Хто переміг, дізнавалися кореспонденти Суспільного.

"Учасники виконували такі завдання: перенесення пораненого, біг на 100 метрів, перенесення патронних ящиків, кантування колеса, штовхання автомобіля", - говорить Денис Крамаренко, заступник командира ВЧ 3056 (Херсон).

Сергій Іоніце, стрілець ВЧ 3056 (Херсон):

"Готуюсь усе життя, займаюсь зі школи. Ми до змагань готуємось ретельно кілька місяців, зранку і ввечері. Найважчим завданням було кантування колеса".

Cергій Судець, головний суддя змагань:

"За підсумками змагань будемо відбирати кращих військовослужбовців для участі в навчально-тренувальному, який буде проходити в Одесі. 20 кращих ми відберемо для участі у фінальних змагань у місті Києві".

Богдан Котик, інструктор з фізичної підготовки та спорту ВЧ 3012 (Одеса):

"Я думаю, що із сьогоднішнім завданням ми впорались на 100 відсотків. Найскладніший етап - перший день, де були силові вправи. Сьогодні найскладніше було кантування колеса".

Євген Артюшенко, солдат ВЧ 3026 (Запоріжжя):

"Я вважаю, що ми досягли того, чого хотіли. У нас друге місце. Найскладнішим для мене було штовхання автомобіля".

За підсумками змагань, перше місце в категорії "Полки" посіла військова частина №3039 з Миколаєва, друге місце - ВЧ 3012 з Одеси, третє місце – у військовослужбовців із Запоріжжя.

У категорії "Батальйони" перше місце у військової частини з Южноукраїнська, друге місце – у запоріжців, тнретє - у військовослужбовців з Херсона.

Анна Тонг, Григорій Шматко.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі