На Херсонщині 80 призовників вирушили на строкову службу (ВІДЕО)

16:22, 22 кві. 2019
 
На Херсонщині 80 призовників вирушили на строкову службу (ВІДЕО)

80 юнаків з Херсонщини відправились на строкову службу до Збройних сил України. З призовниками спілкувались кореспонденти Суспільного.

24-річний Сергій Новоселов з Херсона готовий до строкової служби в Збройних Силах України. Каже, що в армії відслужили всі його друзі.

"Я йду після строкової служби на контракт. Вважаю, що кожен хлопець має відслужити в армії", - говорить Сергій Новоселов, призовник.

18-річний Віталій Рижутін з Високопілля. Говорить, що після строкової служби планує підвищувати військову кваліфікацію.

Сьогодні 80 юнаків з Херсонської області вперше призвані для проходження військової служби у ЗСУ.

"Молоде поповнення направляється до навчальних центрів. Це "Десна", Старічі, Полтава та військово-морські сили в Миколаєві. В квітні призвано 285, загалом до кінця року 825 юнаків підуть служити", - розповідає Анатолій Корнієнко, заступник військового комісара Херсонського обласного військового комісаріату.

На запитання, скільки хлопців ухилилося від служби у цьому призові, нам відповіли, що це закрита інформація. До призовників звернувся військовий капелан отець Ігор.

Студенти Херсонського училища культури підготували для призовників концертну програму, представники обласного Центру допомоги військовим вручили їм подарунки.

Світлана Піцан, Григорій Шматко.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі