До ОВК №182 надійшли бюлетені для голосування (ВІДЕО)

17:25, 18 кві. 2019
 
До ОВК №182 надійшли бюлетені для голосування (ВІДЕО)

За три дні до другого туру виборів Президента України територіальні виборчі комісії на Херсонщині отримують бюлетені для голосування. Як відбувався  цей процес в окружній виборчій комісії №182 бачили кореспонденти Суспільного. 

"ОВК №182 на своєму засіданні проводить прийому виборчих бюлетенів для голосування в другому турі Президентських виборів, який відбудеться 21-го квітня. Спецзв’язкком ЦВК передала нам на ОВК виборчі бюлетені, упаковані по кількості виборців. Там на два відсотки більше. По кількості виборчих дільниць їх 98. Ми отримали. Йде перерахунок, чи відповідає кількість. Передача виборчих бюлетенів відбудеться завтра. Будемо передавати ДВК. Почнемо, швидше за все, зранку. Зараз ми тут підготуємось. Будуть передаватись і протоколи, і акти, й іншу документацію, канцелярію. І завтра зранку почнемо передавати ДВК", - говорить Тарас Бузак, голова ТВК №182.

До ТВК №182 належить частина Суворовського та Дніпровського районів Херсона. За словами голови комісії, підготовка до дня голосування тут іде за планом.

"Виборчі дільниці сформовані. Отримали і запрошення, і списки. На всіх дільницях є кворум. Вони повноважні і працюють. Вибори повинні відбутись. Поки що немає жодних засторог. Все йде згідно з законом. Все, що визначено за календарним планом - ми все робимо, виборчі комісії також", - каже Тарас Бузак.

Ксенія Сіліна, Олександр Шепель.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі