У Херсоні зранку сталось ДТП із травмованими (ФОТО; ВІДЕО)

17:13, 15 кві. 2019
 
У Херсоні зранку сталось ДТП із травмованими (ФОТО; ВІДЕО)

Сьогодні близько 9-ї ранку на перехресті проспекту Ушакова, вулиці Іллі Кулика та провулку Козацького сталась дорожньо-транспортна пригода із травмованими. Про це повідомляє видання Херсон online.

В результаті зіткнення автомобілю ВАЗ-21099 охоронної фірми "Кріс" та легкового авто сріблястого кольору автівку озорони викинуло на узбіччя в районі пішохідного переходу, зазначають в Херсон Times. Пощастило, що пішоходів у цей час там не було. У ВАЗа відірвало переднє ліве колесо, повилітали шибки, сріблясте авто також сильно постраждало в носовій частині.

На місце події прибули екіпажі патрульної поліції та "швидкої допомоги". Водій сріблястого авто попри отримані травми від шпиталізації відмовився. Про стан пасажирів автомобілю ВАЗ наразі нічого не відомо.

Через цю ДТП рух транспорту по проспекту Ушакова в першій половині дня був ускладнений. Очевидці повідомляли про затори.

Попередньо причиною аварії стала негода - дощ та сильний вітер.

Ілля Контішев, за матеріалами Херсон onlineХерсон Times. Світлини: Херсон online, Центр журналистских расследованийХерсон Times; відео: Херсон Life.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі