Шевченківський суд не відсторонив Мангера від посади

10:37, 15 кві. 2019
 
Шевченківський суд не відсторонив Мангера від посади

Суддя Шевченківського районного суду столиці Наталя Притула відхилила клопотання прокуратури щодо відсторонення Владислава Мангера від посади голови Херсонської обласної ради строком на два місяці. Відповідне рішення сьогодні зранку нею було оголошено в суді.

Згідно із матеріалами, які прокуратура подала до суду, сторона обвинувачення не допитала усіх необхідних свідків.

Таким чином Владислав Мангер, який вийшов із лікарняного 12-го квітня, продовжить працювати на своїй посаді. Прокуратура повідомила, що оскаржуватиме це рішення.

Сьогодні у справі Владислава Мангера заплановано ще одне судове засідання - у Солом’янському районному суді Києва. Розглядатиметься апеляція сторони захисту щодо того, що Мангера утримували у спецізоляторі СБУ.

Нагадаємо, 6-го квітня закінчився попередній строк відсторонення Мангера від посади. Владиславу Мангеру закидають організацію замовного вбивства Катерини Гандзюк, радниці Херсонського міського голови. 31-го липня жінку облили сірчаною кислотою, 4-го листопада вона померла в Київському опіковому центрі. Владиславу Мангеру 11-го лютого вручили повідомлення про підозру. За даними Генеральної прокуратури, Мангер звернувся до посередників, а ті знайшли безпосередніх виконавців убивства Катерини Гандзюк. Сам Мангер звинувачення відкидає і називає справу проти себе політичним замовленням.

Ілля Контішев, Влада Призова.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі