У Києві триває суд щодо відсторонення Мангера від займаної посади (ФОТО;ВІДЕО;ЗАВЕРШЕНО)

10:17, 6 кві. 2019
 
У Києві триває суд щодо відсторонення Мангера від займаної посади (ФОТО;ВІДЕО;ЗАВЕРШЕНО)

У Шевченківському районному суді Києва відбувається засідання в справі відсторонення Владислава Мангера від займаної посади голови Херсонської обласної ради.

На початку судового засідання адвокати заявили суду про те, що прокурори не надали матеріали справи у повному обсязі. За їх словами у матеріалах відсутні приблизно 23 сторінки справи. У зв’язку з цим сторона захисту подала клопотання щодо відводу прокурора. Суд не прийняв цей відвід.

10:30 Сам Владислав Мангер до суду не з’явився. Сторна захисту надала суду медичну довідку, згідно з якою їх підзахисний перебуває на стаціонарному лікуванні.

10:33 Сторона захисту просить суд перенести засідання у зв’язку з обґрунтованою, на їх точку зору, відсутністю підозрюваного в залі засідань.

10:34 Сторона захисту повідомляє суд, що Владислав Мангер на останніх судових процесах був підданий стресу, через що наразі й перебуває на лікуванні. Адвокати наголошують на тому, що після того, як учора, 5 квітня, на Владислава Мангера вдягнули електронний браслет, йому стало погано. Наразі він перебуває в одній з лікарень міста Херсона. Також наголошується на тому, що розгляд справи щодо продовження терміну відсторонення Мангера від посади без його участі не може відбутися.

10:35 Сторона обвинувачення підтримує клопотання сторони захисту щодо відкладення судового засідання. Проте неявку Владислава Мангера просить вважати необґрунтованою.

10:37 Суд ухвалив перенести засідання на інший день. Питання обґрунтованості неявки до зали засідань підозрюваного Владислава Мангера лишається відкритим.

Адвокати надали суду копію довідки Херсонського обласного кардіологічного диспансеру з діагнозом Владислава Мангера.

Ілля Контішев, Влада Призова.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі