Бранця Кремля з Херсона етапують до в’язниці в Тверській області (ДОКУМЕНТ)

10:03, 23 бер. 2019
 
Бранця Кремля з Херсона етапують до в’язниці в Тверській області (ДОКУМЕНТ)

Військового Збройних сил України, політичного в’язня Кремля із Херсона Олександра Шумкова етапують до місця відбування покарання у Тверській області. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила його тітка Людмила Шумкова, підкріпивши повідомлення офіційною довідкою від Федеральної служби вкиконання покарань Російської Федерації.

У листі від російського відомства, зокрема, йдеться, що 21 березня Олександр Шумков відбув з брянського слідчого ізолятору до Тверської області, де, за рішенням російської влади, й буде відбувати покарання.

Скрін документу: Людмила Шумкова.

Нагадаємо, херсонця, українського політв’язня Олександра Шумкова брянський суд 4-го грудня засуди до чотирьох років колонії загального режиму. Сторона обвинувачення закидала йому участь у діяльності в екстремістській організації. Йдеться про "Правий Сектор", членом якого Олександр був протягом кількох років.

Читайте також: Людмила Шумкова розповіла про останні новини щодо звільнення її племінника з Росії

На момент, коли російські спецслужби затримали його у серпні 2017 року, Олександр служив у Збройних силах України. Пізніше стало відомо, що він перебуває у слідчому ізоляторі російського Брянська.

Ілля Контішев, головна світлина з відкритих джерел.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі