Обласна поліція затримала двох осіб, які частково демонтували залізничну колію

15:09, 21 бер. 2019
 
Обласна поліція затримала двох осіб, які частково демонтували залізничну колію

Понад тисячу металевих костилів та майже сто підрельсових металевих підкладок для кріплення колії, яка з’єднує Горностаївський та Нижньосірогозький райони, демонтували та продали двоє жителів Нижньосірогозького району. За добу поліцейські викрили зловмисників під час відпрацювання населеного пункту, повідомляють в ГУ Нацполіції у Херсонській області.

"Одразу після повідомлення про крадіжку ми провели ряд розшукових заходів і за кілька годин виявили місце збуту елементів колії та вийшли на слід зловмисників. Підозрюваними виявилися 39-річний та 32-річний жителі Нижньосірогозького району. За місцем проживання одного з фігурантів та за місцем збуту краденого відбулася низка обшуків. Ми вилучили більшу частину костилів та підкладок. Наразі встановлюється сума збитків, завданих діями зловмисників", - розповідає Олександр Гайдук, начальник Горностаївського відділення поліції. 

Попередньо встановлено, що чоловіки шукали "легкі" гроші. Після демонтажу кріплень частину вони продали своєму односельцю. Встановлено причетність підозрюваних до двох фактів злочинів; відкрито кримінальне провадження за статею 185 Кримінального кодексу України "Крадіжка".

Світлини: hr.npu.gov.ua.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі