Херсонська вчителька розробила власний підхід до викладання

16:30, 11 бер. 2019
 
Херсонська вчителька розробила власний підхід до викладання

На математиці діти не тільки вчать цифри, вони  говорять про казкових героїв, вирушають на пошуки пригод та розшифровують слова. Тетяна Бондар, вчителька початкових класів навчально-виховного комплексу №51 міста Херсон, розробила конспекти уроків, де поєднала вивчення математики з іншими дисциплінами, такими як письмо, читання, "Я досліджую світ". За допомоги таких завдань-ігор, говорить Тетяна Бондар, учні краще розуміють та засвоюють матеріал.

На уроках математики у Тетяни Бондар учні грають. Просто слухати, говорить вчителька, дітям не цікаво. Гра – зручний спосіб донести будь-яку інформацію. За такою системою Тетяна Бондар уроки з математики проводить другий рік. Побачивши результати, розробила і видала посібник. 

На своїх уроках конспекти  колежанки використовує і Тамара Тептя. Говорить, що найбільше подобаються і їй, і учням завдання "Шифрування". Вони, додає, мають навчальну і розвивальну мету і допомагають зосередити увагу учнів на предметі.      

Цей посібник, говорить Олена Саган, завідувачка кафедри природничо-математичних дисциплін та логопедії Херсонського державного університету, корисний буде для молодих спеціалістів, які тільки починають працювати за програмою Нової української школи.    

Ольга Ляшенко, Ігор Педченко.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі