В Меджлісі розповіли, як у Херсонській області голосуватимуть кримські татари

8:42, 7 бер. 2019
 
В Меджлісі розповіли, як у Херсонській області голосуватимуть кримські татари

Які складнощі виникали минулого разу у охочих проголосувати з тимчасово окупованої Автономої Республіки Крим, та де вони зможуть проголосувати цього року, кореспондентам Суспільного телефоном розповів Абмеджит Сулейманов, керівник представництва Меджлісу кримськотатарського народу в Херсонській області.

"Сьогодні з окупованого Криму багато хто цікавиться з приводу виборів Президента України. І вже є люди, які приїхали, написали заяви. Частина з них голосуватиме на виборчих ділянках у Херсоні, частина - у Генічеському районі, частина - в Каланчаку. Люди з Криму налаштовані. Я, звичайно, не знаю, як вийде. 2014-го року, коли їхали голосувати на вибори, - з російського боку автобуси, які їхали, не пропускали. Активність буде видно за результатами. 2014-го охочих голосувати було багато, але через те, що російська сторона не пропустила, наскільки знаю, проголосувало близько 400 людей. Цього року, я думаю, буде більше", - розповідає Абмеджит Сулейманов, керівник Представництва Меджлісу кримськотатарського народу в Херсонській області.

Нагадаємо, Суспільне раніше повідомляло, як голосувати переселенцям з АР Крим та міста Севастополя на чергових виборах Президента України 2019 року.

Наталія Тимофеєва.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі