25.05.2020. Новини. 19:00

25 тра. 19:00


1. Відсьогодні у Херсоні відновили роботу дошкільні навчальні заклади. Це стало можливим в рамках другого етапу послаблення карантину. Відкритися садки могли за умови дотримання певних вимог, прописаних у постанові головного санітарного лікаря України. Про це кореспондентам суспільного розказала перша заступниця начальника міського управління освіти Олена Кулик.

2. У Херсонському дитячому садку № 65 за списком 235 дітей, сьогодні прийшли 84. Наші кореспонденти бачили, як дотримуються карантинних заходів у закладі. 

3. Без м’яких іграшок, килимів та з дотриманням соціальної дистанції.  Сьогодні розпочав свою роботу у Херсоні і 9 дитячий садок. Щоб все було безпечно тут запровадили спецзаходи. 

4. На Херсонщині створено 269 ковід патрулів. Про це на брифінгу розказав  заступник голови Херсонської облдержадміністрації Вадим Чабан.

5. Cтаном на 9:20 сьогодні, 25 травня на Херсонщині лабораторно підтверджено 177 випадків інфікування коронавірусом COVID-19, з них 146 одужань, 2 випадки - летальні. За останню добу нових випадків інфікування не зафіксовано. Загалом в Україні зафіксовано 21 245 інфікувань COVID-19, з них 7 234 людей одужало, 623 випадків - летальні. За останню добу виявили 259 нових випадків інфікування.про це повідомляють  на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я України.

6. За  кількістю місць для сидіння із використанням засобів індивідуального захисту. Дачні перевезення в Херсоні річковим та наземним транспортом можуть стартувати вже цими вихідними. За яких умов відкриють рейси сьогодні обговорювали на засіданні  міської комісії техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій.

7. Учасники інклюзивного театру при Херсонській обласній бібліотеці імені Олеся Гончара виграли гран-прі  у Міжнародному відкритому багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Лиманські зорі». Про свою перемогу та виставу актори сьогодні розповіли кореспондентам Суспільного.

Інші випуски
Більше відео