24.03.2020. Новини. 13:30

24 бер. 13:30


1. Сьогодні на 10 годину в Україні 84 лабораторно підтверджених вИпадки COVID-19. З них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та виписаний з лікарні. За добу зафіксовано 11 нових вИпадків. Про це повідомляють на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я України. На Херсонщині наразі перевіряють 11 підозр на коронавірус, допоки не підтверджено жодного випадку зараження.Сьогодні о 12:30 відбувся спільний онлайн-брифінг заступника голови облдержадімінстрації Вадима Чабана та голови Херсонської міської ради Володимира Миколаєнка щодо заходів з протидії поширення коронавірусної інфекції в області.

2. Сьогодні у Херсоні засідав антикризовий штаб  боротьби із корона вірусом. Це – спільна зустріч представників влади та бізнесу. На заході працювала наша Оксана Хлєбус. Вона зараз готує свій сюжет до ефіру , а поки про нього коротко.

3. У Херсоні тимчасово призупинили дію пільг на проїзд у громадському транспорті. Як на це реагують містяни, - сьогодні дізнавались кореспонденти Суспільного. Анна Тонг готує сюжет до ефіру, а зараз про це коротко.

Інші випуски
Більше відео