23.03.2020. Новини. 20:30

23 бер. 20:30


1. Сьогодні на 13 годину у Херсонській області зафіксовано 10 підозр на корона вірус. Про це на прес-брифінгу повідомив голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв. 

2. У Херсоні тимчасово призупинили дію пільг на проїзд у громадському транспорті. Таке рішення сьогодні ухвалили на засіданні виконавчого комітету.

3. Чи усі в Херсоні дотримуються умов карантину?  Сьогодні представники держпродспоживслужби та поліції відправилися в рейд комунальними ринками.

4. 9-річна херсонка Златослава  Аніськова посіла перше місце на чемпіонаті південного регіону з вуличних танців «Tavria dance».

5. Жителі будинку за адресою Бериславське шосе, 2б у Херсоні живуть без світла більше тижня. Постачання електроенергії забезпечує підстанція машинобудівного  заводу, де 14-го березня сталася аварія. Минулої п’ятниці люди перекрили дорогу. Їм пообіцяли, що світло дадуть у понеділок. Чи відновили сьогодні  подачу електроенергії , -нам розповіла мешканка будинку Тетяна Харчук.

6. «Кімната для репетицій маленьких акторів інклюзивного театру «Світло в тобі» майже готова», - розказала голова правління громадської організації «Сонячні діти Херсонщини» Ірина Ханікова.

Інші випуски
Більше відео