23.12.2019. Новини. 20:30

23 гру. 20:30


1.«До нас з цього приводу ніхто не звертався і взагалі ми перевозимо, а не рахуємо людей» - так директор міського комунального підприємства «Херсонелектротранс» Єгор Устинов відреагував на ініціативу представників громадської організації «Транспорт Херсонщини» порахувати пільговиків у тролейбусах.

2.Головою Вербівської ОТГ стала Тетяна Ганелі. Скільки голосів за неї віддали місцеві жителі,- жінка розповіла кореспондентам Суспільного.

3.Вибори у  Костогризівській ОТГ виграв Сергій Баранчук. За нього проголосували більше півтисячі людей. Більше нам телефоном розповів голова Костогризівської сільської виборчої комісії Микола Федоренко.

4.Через порушення норм пожежної безпеки на Херсонщині можуть закрити три заклади – ОрлІвську школу-садок Кочубеївської сільської ради, Високопільську районну лікарню та дитячий психоневрологічний санаторій «Надія» у Новій Маячці Олешківського району – такі результати перевірок, що з середини грудня проводить Державна служба з надзвичайних ситуацій.

5. Вихованці театру-студії народного танцю «Віночок» сьогодні виступили перед пацієнтами Херсонського психоневрологічного будинку-інтернату.

6. Благодійна фотовиставка «Чаруюча краса Нижнього Дніпра» відкрилась сьогодні у Галереї життя Херсонського онкодиспансеру. До експозиції увійшли 80 робіт митців з різних регіонів України. 

Інші випуски
Більше відео