08.10.2019. Новини. 20:30

8 жов. 20:30


1.20- річний хлопець, який вчора постраждав через пожежу на вулиці Олеся Гончара у Херсоні, помер. З моменту, коли його винесли з квартири, лікарі повертали його до життя тричі. На четвертий в організмі почалися незворотні зміни. Про це кореспондентам суспільного розказав  завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії міської клінічної лікарні ім. Афанасія і Ольги Тропіних.

2.Сьогодні приступили до строкової служби у Збройних силах України близько півсотні хлопців з Херсона та різних районів області. Про це кореспондентам суспільного розсказав Сергій Минкін, начальник прес-служби Херсонського обласного військового комісаріату.

3.Підсумки зовнішнього незалежного оцінювання сьогодні оприлюднили у Херсоні. Директор регіонального центру Максим Кирпенко говорить, визначили пріоритетні напрямки роботи, які департамент та викладачі мають врахувати у підготовці учнів до ЗНО наступного року.

4.Сьогодні розпочались курси самооборони для жінок від патрульних Херсонської області. На першому занятті побувала наша знімальна група.  

5.У виставковій залі Херсона на площі Свободи сьогодні  відкрилась виставка робіт професійних митців та аматорів  до дня художника . Анна Тонг побувала там.

Інші випуски
Більше відео