"Новини" 17.09.19 08:30

17 вер. 8:30


1. Сьогодні о 12:40 до Херсона повертається плавчиня, паралімпійська чемпіонка Єлизавета Мерешко. Вона завоювала шість нагород на Чемпіонаті світу з плавання, який відбувався з 9-го по 15-те вересня у Лондоні. Про це кореспондентам Суспільного розповіли у Херсонському регіональному центрі з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю "Інваспорт". Наші кореспонденти зустрічатимуть спортсменку, сюжет про це дивіться у вечірніх випусках новин.

2. Новий дитячий майданчик, ремонт будинку культури - три місяці після виборів у Шляхівській об’єднаній територіальній громаді тривають роботи. Кореспонденти Суспільного дізнались, із якими проблемами стикаються новостворені ОТГ. 

3. Сьогодні, 17-го вересня, о 12.00 у прес-клубі "Новий день" відбудеться зустріч з херсонкою, володаркою головної корони конкурсу "Mister and Miss top the World Plus Size Ukraine-2019" Тамарою Козицькою та режисеркою конкурсу Оксаною Падалко. На зустрічі побувають кореспонденти Суспільного. Сюжет дивіться у наступних випусках новин. 

Інші випуски
Більше відео