"Новини" 14.09.19 19:00

14 вер. 19:00


1. Просто зараз на набережній парку Слави у Херсоні розпочинається концерт, присвячений 241-й річниці заснування Херсона. Там працює наша кореспондентка Оксана Хлєбус. Вона з нами на зв’язку.

2. Об 11-й годині на набережній по проспекту Ушакова розпочався фестиваль "Молодіжний квартал". Що підготували на цій локації для херсонців до 241-ї річниці Дня міста, бачили наші кореспонденти.

3. Урочисте відкриття святкування 241-ї річниці заснування Херсона відбулося на майданчику перед Херсонською міською радою. Тут на початку підняли прапор України і прапор Херсона. Подробиці – далі у сюжеті.

4. Велопробіг дівчат сьогодні стартував у Херсоні від кіноконцертної зали "Ювілейний" через парк "Херсонська Фортеця" на вулицю Небесної Сотні, звідти - на проспект Ушакова та фінішував на Набережній. Подробиці - далі в сюжеті.

5. Серед розваг для херсонців цього дня були заявлені фестиваль сучасної міської культури "Суворов-фест" та фестиваль української культури "Етнофест", які одночасно проходили поряд на вулиці Суворова. Як це виглядало, бачили кореспонденти Суспільного.

6. Сьогодні у Високопіллі проходить регіональний фестиваль німецько-української культури "Кронау-фест". Його проводять за грантові кошти. Високопільська селищна об’єднана територіальна громада склала проект заходу, який брав участь у всеукраїнському конкурсі "Малі міста – великі враження". Що показують гостям фестивалю, знає наша Анна Тонг.

Інші випуски
Більше відео