"Новини" 13.09.19 19:00

13 вер. 19:00


1. Годину тому у кіноконцертній залі "Ювілейний" розпочалася творча зустріч із Сергієм Дзюбою та Артемієм Кірсановим, авторами фільму "Заборонений" про українського поета Василя Стуса, з херсонцями. Там працює кореспондентка Суспільного Олена Протопопова. Вона у нас на зв’язку телефоном і розповість, що відбувається зараз у залі.

2. Херсонський слідчий ізолятор буде капітально відремонтований за гроші держави. Про це кореспондентам Суспільного повідомив начальник Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Олександр Малахов.

3. Сьогодні людям, яких засудили, але не позбавили волі, розказали про історію Херсона. Це один із заходів пробації. Безкоштовна екскурсія розпочалася о 17-й поблизу Гімназичного скверу. Там працював наш Ілля Контішев, він готує сюжет до ефіру. Наразі про тему – коротко.

4. Більше 40-ка років він висвітлював спортивне життя Херсонщини на шпальтах газет та в телепрограмах. Олександр Крупіца залишиться в пам’яті херсонців професіоналом та життєлюбною людиною. Спогади друзів та колег про спортивного журналіста – далі у сюжеті.

5. Сьогодні о 15-й годині херсонці зібрались у Ботанічному саду, щоб підготувати плакати для Всеукраїнського маршу за права тварин, запланованого на неділю, 15-го вересня. Більше про акцію розповіла координаторка ком’юніті-центру благодійної організації "Інша" Наталія Голуб.

6. "На крилах творчості" - під такою назвою у Виставковій залі у Херсоні відкрилася експозиція робіт декоративно-ужиткового мистецтва. Участь у ній взяли близько 70-ти керівників гуртків та їх вихованців. З Виставкової зали повернулась наша Аліна Олефір.

7. Сьогодні у Херсоні біля кінотеатру "Україна" проходить фестиваль спорту до Дня фізичної культури. Він триватиме до 20-ї години. Побувала на ньому наша Світлана Піцан.

Інші випуски
Більше відео