"Таврійські новини" 21.07.19 17:00

21 лип. 17:00


1. На 16-ту годину Херсонщина не надала даних по явці виборців на сайт Центральної виборчої комісії. За даними, оприлюдненими на сайті ЦВК, станом на 12-ту годину на п’яти виборчих округах у Херсонській області проголосувало 21,72 відсотки виборців. Найбільша активність спостерігається на 184-му окрузі. Там проголосувало 24,18 відсотків. Найповільніше йдуть до дільниць у 183-му окрузі. Тут за даними ЦВК на 12-ту годину явка становить 19,49 відсотки.

2. У Голій Пристані, за словами міського голови Олександра Бабича, вища активність виборців спостерігалася зранку. На виборчій дільниці, розташованій у санаторії "Гопри", побували кореспонденти Суспільного. 

3. Кореспонденти Суспільного відвідали спеціальну виборчу дільницю №650671, яка розташована в Херсонському обласному онкологічному диспансері. Голосують тут хворі, які перебувають на стаціонарному лікуванні, та члени цієї ДВК.

4. У день виборів контрольні пункти в’їзду–виїзду "Каланчак", "Чаплинка" та "Чонгар", які розташовані на межі з тимчасово окупованим Кримом, працюють у посиленому режимі. Про це кореспондентам Суспільного розказав помічник начальника Херсонського прикордонного загону Іван Шевцов.

Інші випуски
Більше відео