«Ми зробили ряд важливих кроків у розширені мовлення у діджитал-просторі», - менеджерка Херсонської філії Суспільного підбила підсумки року

«Ми зробили ряд важливих кроків у розширені мовлення у діджитал-просторі», - менеджерка Херсонської філії Суспільного підбила підсумки року

29 гру. 2018

18-19 грудня в телецентрі "Олівець" менеджери всіх регіональних філій НСТУ презентували звіти про свою роботу у 2018 році, а також плани на 2019 рік.

За словами менеджерки Херсонської філії Суспільного Оксани Шило, 2018 був роком змін для Херсонської філії, які відбулися і у виробництві контенту, його якості та кількості, і у самій структурі філії.

«Загальний час власного виробництва було зменшено, але ми додали у кількості інформаційних випусків, відповідності їх міжнародним журналістським стандартам, оновили формати спілкування у теле- та радіоефірах, зробили ряд важливих кроків у розширені мовлення у діджитал-просторі, живому спілкуванні з нашою теперішньою і, маю надію, майбутньою молодою аудиторією», - зазначила Оксана Шило.


За 2018 рік також вдалося оптимізували штат, вивести на аутсорс за тендерними процедурами послуги з охорони, прибирання, нерегулярних транспортних перевезень, а також гримування. Оптимізували використання приміщень філій, вивільнивши власні площі для здачі в оренду.

«Звичайно зміни в ефірі відбувалися паралельно зі структурними у філії. Було оптимізовано чисельність людей, площ, перероблено штатний розпис. З’явилися нові посади і новий функціонал, деякі послуги навпаки було передано на аутсорсинг. Вся діяльність філії була направлена на нове позиціювання мовника у нашому регіоні та на завоювання довіри наших глядачів, слухачів і читачів», - зауважила Оксана Шило.

У приміщенні Херсонської філії Суспільного 9 лютого розпочав роботу прес-центр із лекторієм та фан-зоною для висвітлення подій Зимових Олімпійських ігор-2018. Також в прес-центрі Херсонської філії Суспільного відбулась прес-конференція організаторів й учасників Всеукраїнського інклюзивного велопробігу "Бачу! Можу! Допоможу!", який фінішував у День Незалежності України в Херсоні.

У липні, завдяки встановленій техніці в оновленій і технічномодернізованій студії Українського радіо. Херсон, запустили віжен радіостудію з прямою трансляцією на сторінку філії у Facebook.

 

Керівництво Херсонської філії Суспільного проводило зустрічі з банківськими представниками, презентували стратегію розвитку суспільного мовлення в Україні. Також презентували громадським організаціям області новий суспільно-політичний проект «Дебати на вимогу», який стартував з жовтня у радіоефірі та на digital-платформах Українського радіо. Херсон.

 

Крім того, команда суспільного Херсону провела зустрічі зі студентами херсонських ВИШів, запрошуючи взяти участь у навчальній програмі «Практикум на Суспільному». 10 практикантів взяли участь у програмі і набули перший досвід роботи та практичні вміння у медіасфері.

 

1 листопада Херсонська філія Суспільного відкрила контакт-центр, куди можна звертатися й організовувати екскурсії або проводити тренінги, а також отримати потрібну інформацію.

 

У грудні для користувачів мережі відкрився новий сайт Херсонської філії Суспільного. На новому сайті є розділ із телепрограмою на щодень, інформація про проекти й ведучих та вкладка “Онлайн”, де можна дивитися програми телеканалу наживо.

Також колектив суспільного Херсону покращував не тільки контент і систему управління, але й підвищував якість життя навколо себе. Разом працівники провели акції по прибиранню та ремонту і з озеленення прилеглої  території біля філії.

«Перш за все, на 2019 рік планується оновлення студії ранкового шоу, перехід на формат мовлення 16:9, проведення заходів з розширення мовлення та удосконалення якості контенту, відкриття музею філії. Планується проведення ремонтних робіт фасаду та приміщень філії, а також втілення програми з енергозбереження», - підсумувала Оксана Шило.