Школярі завітали на відкриття контакт-центру в Херсонській філії Суспільного

Школярі завітали на відкриття контакт-центру в Херсонській філії Суспільного

2 лис. 2018

1 листопада Херсонська філія Суспільного відкрила контакт-центр, куди можна звертатися й організовувати екскурсії або проводити тренінги, а також отримати потрібну інформацію.

Контакт-центр створено для кількох функцій:

  • ознайомчої (проведення екскурсій, ознайомлення з телебаченням і радіо);
  • освітньої (проведення тренінгів із журналістики для школярів, професійних закладів, громадських організацій, тощо);
  • інформаційної (доносити інформацію про зміни, розвиток, створення нового контенту Суспільного мовлення, зокрема Херсонської філії);
  • контактної (мати зворотній зв’язок із громадськістю, збирати пропозиції та зауваження щодо роботи Херсонської філії Суспільного).

"Ми неодноразово проводили екскурсії філією на запити сторонніх, в основному освітніх, організацій, але ці відвідування були спонтанні. А ми хочемо розповісти якомога більшій кількості людей про життя компанії, її цілі, завдання, тонкощі професій телевізійників та радійників і ще багато чого, отримати зворотню інформацію. Тому вирішили створити в Херсонській філії Суспільного контакт-центр. Він має систематизувати роботу з громадськістю, організаціями, охочими відвідати філію, отримати потрібну інформацію", — розповіла менеджера Херсонської філії Суспільного Оксана Шило.

За словами Оксани Шило, фахівці-екскурсоводи й усі причетні до роботи контакт-центру є працівниками Херсонської філії, які небайдужі до реформи Суспільного та позиціонування філії. Вони прагнуть більше доносити й показувати зміни, що тут відбуваються, тож добровільно взяли на себе додаткові обов’язки.

Першого ж дня роботи контакт-центру відбулась екскурсія для учнів 10 класу Херсонської ЗОШ № 48. Двоє досвідчених екскурсоводів розповіли про особливості роботи телебачення і радіо.

"Ще до початку роботи на радіо, як слухачці мені було цікаво, як готують передачі або сюжети, як працюють діджеї чи ведучі. За 13 років я опанувала тонкощі радійного мистецтва. Тепер розумію, що може цікавити слухачів у нашій роботі. Тому із задоволенням ділюсь з усіма цікавинка про те, як виготовляють радійний контент, скільки людей працює над однією передачею або сюжетом тощо. Також як це ми видаємо в ефір, якою технікою користуємося", — зазначила екскурсовод, редакторка Українського радіо. Херсон Тетяна Герман.

Школярі дізналися про історію філії та ознайомилися з процесом теле- і радіовиробництва. Вони спробували себе в якості ведучих новин і мали змогу взяти інтерв’ю в гостя на радіо, а також побували на знімальних майданчиках. Екскурсія відкрила для учнів робочі моменти, які зазвичай лишаються за кадром.

"Діти побачили, як виглядає телебачення по той бік екрану та як готують програми до ефіру. Дізналися про історію телеканалу "Скіфія" і скільки людей працюють над створенням програм. Усі діти отримали багато позитивних емоцій, також дехто твердо вирішив, що в майбутньому обов’язково стане працівником телебачення або радіо", — розповів екскурсовод, режисер Херсонської філії Суспільного Антон Коломієць.

Звернутися до контакт-центру й отримати інформацію можна за номером телефону: (0552) 22-42-42 або надіслати листа на електронну пошту: khersonsuspilne@gmail.com.

Нагадаємо, у приміщенні Херсонської філії Суспільного 9 лютого розпочав роботу прес-центр із лекторієм та фан-зоною для висвітлення подій Зимових Олімпійських ігор-2018. Також у прес-центрі Херсонської філії Суспільного відбулась прес-конференція організаторів та учасників Всеукраїнського інклюзивного велопробігу "Бачу! Можу! Допоможу!", який фінішував у День Незалежності України в Херсоні.