Філії Суспільного проводять спільні ефіри про найважливіші події року 

Філії Суспільного проводять спільні ефіри про найважливіші події року 

26 гру. 2018

Як області живуть в умовах воєнного стану, про напади на активістів та громадський транспорт і вартість проїзду - щовечора з 26 по 28 грудня о 19:20 в ефірі телеканалу «Скіфія» відбудуться спільні підсумкові програми “Тема дня” про найбільш значущі події цього року.           

Херсонська філія Суспільного планує включення від колег з інших регіонів, обміняються сюжетами про досвід з різних куточків країни. Таким чином команди суспільно-політичного мовлення зберуть найкращі практики і обміняються прикладами вирішення спільних проблем: 26 грудня говоритимемо про воєнний стан, плануємо включення колег із Запоріжжя, 27 грудня – ефір про напади на активістів, цю тему робимо спільно з Одеською філією та 28 грудня порушуватимемо проблему міських перевезень (тарифи, розвиток комунального транспорту) у Херсоні, Тернополі та Полтаві.

“Такі ефіри – це практичне втілення нашого основного завдання - Зробити Україну командою. Плюс ще й можливість колегам попрацювати разом на відстані”, – каже виконавча продюсерка суспільно-політичного мовлення Марія Фрей.

Головна випускова творчої групи «Тема дня» Херсонської філії Суспільного Ольга Петренко розповіла, що обираючи, про що говорити, команди орієнтувалися на те, чому цього року присвятили найбільше ефірів. Адже насправді тем, які цього року об’єднували Україну, набагато більше, ніж три.

“З колегами обговорили, що  було б цікаво їм, і таким чином знайшли ось ці спільні три теми: Хочемо показати, як одну і ту ж проблему вирішують або не вирішують у різних містах", — каже Ольга Петренко.

Нагадаємо, 21 грудня в ефірі 21 радіостанцій Суспільного — UA: Українське радіо — звучали підсумкові міжрегіональні радіомости на найбільш актуальні теми, що хвилювали суспільство цьогоріч.