Команда Суспільного Херсона інформуватиме про найважливіше у день ІІ туру виборів

Команда Суспільного Херсона інформуватиме про найважливіше у день ІІ туру виборів

12 лис. 2020

15 листопада, у день ІІ туру голосування на виборах Херсонського міського голови, команда телеканалу UA: ХЕРСОН інформуватиме про найважливіші події. 

«Упродовж всього дня другого туру виборів Херсонського міського голови розповідатимемо, як відбувається голосування. Команди новинарів та діджилат-підрозділу працюватимуть посилено. Як завжди, наше головне завдання – неупереджено та збалансовано  інформувати населення регіону про найважливіше у день виборів», — зазначає продюсер Херсонської  філії Суспільного Рустам Авдєєв.

Читайте також: «Виборчий округ. Місцеві» на UA: ХЕРСОН. Де переглянути 12 випусків проєкту

Телевізійна команда Суспільного Херсона готує короткі випуски телевізійних новин у неділю о 17:00, 18:00, 19:00 із включеннями з виборчих дільниць та коментарями незалежних експертів. Повна інформаційна картина дня — о 20:00.

За словами шефредакторки новин Суспільного Херсона Наталі Верлати, аби оперативно висвітлювати голосування, можливі порушення на дільницях, до роботи залучають майже всю редакцію новин та діджітал команду. Разом з тим, в Україні цими днями запровадили карантин вихідного дня. Тож журналісти Суспільного окремо звернуть увагу, що зміниться для виборців у зв’язку із цим.

«Як завжди, найоперативніша і найповніша інформація буде на нашому сайті і на сторінках Суспільне Херсон у соцмережах. У неділю херсонці обиратимуть міського голову з двох претендентів – Ігоря Колихаєва і Володимира Сальдо. Кореспонденти оперативно повідомлятимуть глядачів про те, як триває голосування в Херсоні», — зазначає шефредакторка новин Суспільного Херсона Наталя Верлата.

У понеділок, 16 листопада, о 17:20 на UA: Українське радіо Херсон вийде прямоефірна програма «Тема дня». Про те, як минув виборчий день у Херсоні, чи були порушення виборчого процесу або карантинних обмежень, також про попередні результати голосування розкаже експерт Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень Володимир Молчанов.

Читайте оперативні новини про вибори в Херсоні — на сайті suspilne.media та на діджитал-платформах Суспільного Херсона: сайт ks.suspilne.media, сторінці Суспільне Херсон у Facebook, Instagram-сторінка, YouTube-каналі філії та Telegram-каналі.

Нагадаємо, філії Суспільного працюють як єдина міжрегіональна платформа з виробництва та розподілу контенту.