Команда Суспільного Херсона інформуватиме про найважливіше у день виборів

Команда Суспільного Херсона інформуватиме про найважливіше у день виборів

23 жов. 2020

25 жовтня, у день голосування на місцевих виборах,  команда телеканалу UA: ХЕРСОН та UA: Українського радіо Херсон інформуватиме про найважливіші події у день голосування. 

«25 жовтня, у день місцевих виборів, філія працюватиме у посиленому режимі і змінює звичну сітку мовлення. Ми плануємо три випуски новин, виходимо спецефіром «Сьогодні.Головне», де покажемо та розкажемо як проходять місцеві вибори у місті та області. UA: Українське радіо Херсон теж планує вихід у прямий ефір о 17:10. Працюватиме і цифрова платформа філії у посиленому режимі. Залишайтеся із Суспільним та дізнавайтесь головні новини міста та області із виборчих дільниць першими», — зазначив продюсер Херсонської  філії Суспільного Рустам Авдєєв.

Читайте також: «Виборчий округ. Місцеві» на UA: ХЕРСОН. Де переглянути 12 випусків проєкту

Телевізійна команда Суспільного Херсона готує випуски телевізійних новин у неділю о 14:00 та 17:00, де наживо розповідатиме про ситуацію на дільницях та голосування, яке цьогоріч відбуватиметься за певними правилами через карантин. О 19:00 на телеканалі UA: ХЕРСОН — спецвипуск прямоефірного шоу «Сьогодні. Головне», який розпочнеться із випуску новин. Пізніше у програмі ведучі Суспільного обговорять перші підсумки дня виборів разом з експертами. 

На UA: Українське радіо Херсон вийде інформаційний випуск новин о 17:10. 

«Робота нашого ньюзруму на закінчиться із закриттям виборчих дільниць, як, власне, і почнеться вона задовго до їх відкриття. Найоперативніша інформація буде з’являтися на наших сторінках у соцмережах і на сайті. Готуємо на радіо о 17:10 10-хвилинний випуск. Для наших кореспондентів, операторів, ведучих, режисерів монтажу, фахівців діджіталу день виборів – майже добовий напружений марафон. Намагаємось так розподілити зусилля, щоб не виснажувати людей і водночас дати аудиторії якнайповнішу інформаційну картину», — зазначає шефредакторка новин Суспільного Херсона Наталя Верлата.

Журналісти Херсонського Суспільного впродовж дня робитимуть включення до загальнонаціональної Суспільної Студії. Кореспонденти оперативно повідомлятимуть глядачів та слухачів про те, як триває голосування в Херсонській області.

Дивіться оперативні новини про вибори на Херсонщині — на сайті suspilne.media та на діджитал-платформах Суспільного Херсона: сайт ks.suspilne.media, сторінці Суспільне Херсон у Facebook, Instagram-сторінка, YouTube-каналі філії та Telegram-каналі.

«Найбільша відповідальність в цей день буде саме на наших регіональних ньюзрумах. Вони готують для своєї місцевої аудиторії три телевізійні випуски Новин, працюватимуть для загальнонаціональних Новин на UA: ПЕРШИЙ. Закриватимуть своїми включеннями і репортажами щогодинні ефіри на Українському радіо. Новини на радіо Промінь. Ну і, звісно, цифрові платформи — найоперативніші майданчики. Не забуваємо, що і вечірній марафон Суспільної Студії теж частково буде підтримуватись кореспондентами Новин», – розповів генеральний продюсер інформаційного мовлення Суспільного Федір Скрипник.

За словами Федора Скрипника, незважаючи на таке навантаження у день виборів, багато регіональних новинарів планують оперативно інформувати про перебіг подій і на радіохвилях і підбити підсумки у вечірньому телевізійному ефірі «Сьогодні. Головне».