Оксана Шило розповіла про регіональну структуру Суспільного мовлення в Україні на Міжнародному Медіакемпі

Оксана Шило розповіла про регіональну структуру Суспільного мовлення в Україні на Міжнародному Медіакемпі

20 жов. 2020

Минулого тижня у Львові в межах Lviv Media Forum пройшов Міжнародний Медіакемп для журналістів з п’яти країн. Проєкт спрямований на розвиток і зміцнення професійних контактів між журналістами України, Білорусі, Грузії, Молдови та Вірменії та експертним середовищем.

Протягом тижня журналісти детально аналізували процеси на пострадянському просторі, брали участь у зустрічах та дискусіях з експертами, знайомились з українськими медіа та громадськими організаціями. Окрім того, учасники Медіакемпу провели презентації для колег з інших країн з коротким оглядом політичної та економічної ситуації у своїх державах.

Про регіональну структуру UA: Суспільне мовлення, зміни, які відбулися у процесі реформування регіональних філій розповіла менеджерка Херсонської філії Суспільного Оксана Шило.

«Закупівля  контенту у сторонніх продакшенів – світова практика. UA: ХЕРСОН успішно співпрацює із незалежними місцевими продакшенами для виготовлення якісного авторського, розважального та іншого контенту. Херсонська філія у цьому році уклала 3 угоди на виготовлення програм на замовлення. Створення ще однієї програми для нас оплатили донори», — розповіла Оксана Шило

Також менеджерка зазначила, що Суспільний мовник з мережею регіональних дирекцій – єдина структура в Україні, у якої немає аналогу за  масштабністю, швидкістю та злагодженістю роботи. Регіональна подія або питання, яке потребує обговорення на загальнонаціональному рівні може бути донесено за лічені хвилини до «адресатів» завдяки існуючій технічній та організаційній структурі.