Куди поїхати на вихідні — підбірка локацій від Суспільного Херсон

Куди поїхати на вихідні — підбірка локацій від Суспільного Херсон

20 сер. 2020

Регіональні філії Суспільного знайомлять глядачів та користувачів мережі з мальовничими локаціями у спецпроєктах із хештегом #Мандруй_із_Суспільним. 

Це короткі відео про цікавинки регіону, відомі чи маловідомі місцини для туристів та місцевих жителів. До багатьох із них від обласного центру можна безпечно в умовах карантину добратися велосипедом чи власною автівкою. Щоб показати красу локацій із висоти пташиного польоту, для зйомок використовують дрони. 

Читайте також: Як країна святкує День незалежності — дивіться у «Ранку на Суспільному» в ефірі UA: ХЕРСОН

У липні команда UA: ХЕРСОН запустила проєкт «З південного неба», де розповідає найцікавіші факти про Херсонщину, її мешканців та природу й заохочує мандрувати країною. Національний природний парк «Нижньодніпровський», Олешківські піски, острів Джарилгач, Кам’янську Січ, рожеві озера, Станіславські кручі й херсонські плавні — це лише частина того, що вже побачили глядачі телеканалу та підписники сторінок Суспільного у соцмережах. 

«Дякую команді UA: ХЕРСОН за реалізацію спецпроєкту «З південного неба». Сили та час, які були покладені на його втілення того вартували. Ми показали яскраві туристичні місця Херсонщини, які може відвідати кожен, та переконатися, що мандрувати Україною, теж цікаво, і тут є на що подивитися. Вийшло свого роду «сафарі з неба». Цей спецпроєкт можна тепер переглянути на телеканалі UA: ХЕРСОН та інших телеканалах Суспільного мовника, він вже є у вільному доступі на платформі YouTube та адаптований під Facebook. Матеріали цього спецпроєкту увійшли до іншого - «Мандруй із Суспільним», який глядач зможе побачити у ранковому шоу», — розповідає продюсер Херсонської філії Суспільного Рустам Авдєєв.

 

Усі відео про Херсонщину дивіться тут. 

 

Регіональні команди продовжують працювати над відео #Мандруй_із_Суспільним. Розповіді про цікавинки інших областей невдовзі з’являться в «Ранку на Суспільному», в ефірі філій та на сторінках мовника у соцмережах.

Нагадаємо, «Ранок на Суспільному» виходить на всіх регіональних телеканалах Суспільного із 6:30 до 9:00. Дивитися онлайн проєкт можна на сайті філії. Найцікавіші рубрики та включення — на ютуб-каналі