Херсонська філія Суспільного піклується про довкілля

Херсонська філія Суспільного піклується про довкілля

13 кві. 2018

Учора, 12 квітня, працівники Херсонської філії Суспільного "Скіфія" провели акцію з озеленення території біля філії. За словами керівників регіонального мовника, висадка зелених насаджень — є ще одним напрямом позитивних змін у філії.

"Колектив "Скіфії" покращує не тільки контент і систему управління, але й підвищує якість життя навколо себе, робить свою територію чистішою, зеленішою та запрошує всіх разом із нами робити нашу планету кращою", — говорить т.в.о. менеджера філії Оксана Шило.

Раніше працівники Херсонської філії Суспільного вже почали сортувати сміття, збирати відпрацьовані акумулятори для подальшої утилізації. Тож озеленення території — ще один крок у послідовній політиці екологічної відповідальності колективу.

Працівники суспільного мовника регіону висадили піхти, липи, ялівець і лаванду на території біля філії по вулиці Перекопській, 10.

"Сподіваємося, що дерева та кущі, які висадили разом технічні й творчі працівники "Скіфії", приймуться і радуватимуть і нас, і гостей філії. Всі із задоволенням взяли участь в акції з озеленення", — зазначив продюсер Херсонської філії Суспільного Василь Середюк.

"Разом з усім Суспільним проходить реформу і Херсонська “Скіфія”. Але ж зміни починаються з кожного з нас, зі зміни наших поглядів, ставлення до тих чи інших речей, зі зміни менталітету", – сказала т.в.о. менеджера філії Оксана Шило.