UA: ХЕРСОН готує фінальну програму #Звіти_Наживо у цьому році

UA: ХЕРСОН готує фінальну програму #Звіти_Наживо у цьому році

23 гру. 2019

26 грудня о 19:20 UA: ХЕРСОН готує фінальний звіт нового сезону загальнонаціонального проєкту звітування місцевої влади #Звіти_Наживо. Про свою роботу у останній програмі звітуватиме Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко. 

Побачити його звіт у прямому ефірі та поставити свої запитання можна буде завчасно у соціальній мережі Facebook за хештегом #Запитай_Миколаєнка та протягом прямого ефіру за телефоном студії телеканалу UA: ХЕРСОН: (0552) 26-45-96, (066) 988-99-29 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора). 

Загалом в ефір за  планом вийшло вже 10 програм. Кожна програма проєкту #Звіти_Наживо триває 52 хвилини.

«Якщо минулого року у нас був спільний план щодо тематики звітів і в один день в ефірі всіх філій звітували посадовці, які відповідають за певний напрямок, то цього року ми мали можливість вирішувати, яку саме тему порушити та кого із чиновників запросити. Оскільки «Звіти_Наживо» – це майданчик для обговорення важливих питань, участь у якому беруть і глядачі, то саме до них ми звернулися із пропозицією визначити, чий звіт вони хотіли б почути. Тому починали ми новий сезон із вибору глядачів – і першою темою року стало житлово-комунальне господарство Херсона», — розповідає керівниця ТГ «Тема дня» UA: ХЕРСОН Ольга Петренко

Зважаючи на те, що однією з головних тем цього року були вибори Президента, одну із програм присвятили саме підготовці до них. Також у 2019 році говорили про ремонт доріг області, про освіту, про туризм, про роботу Херсонського водоканалу та про підготовку до опалювального сезону. Звітували голова Херсонської облдержадміністрації, начальник патрульної поліції області, начальник головного територіального управління юстиції та інші. 


За весь період проєкту у Херсонській філії Суспільного не було жодної відмови, і жодної заміни гостя. Є вже і постійна група експертів, яка об’єднується в залежності від теми.  А телефонні дзвінки, трансляція на сторінці філії у Facebook – ще більше наблизили Суспільне Херсонщини до глядача. 

«Цей рік показав, що програму «Звіти_Наживо» сприйняли не лише глядачі, які нам дзвонять, пишуть, коментують під час ефірів, а й самі чиновники. На разі маємо ситуацію, коли їм доводиться стати в чергу, аби відзвітувати. Для нас – це визнання, що саме Суспільний мовник в регіоні – об’єктивний, безджинсовий, неупереджений. Сподіваємось, що проєкт подовжать і на наступний рік, бо охочі відзвітувати на Суспільному Херсона вже є», зазначає т.в.о продюсера UA: ХЕРСОН Таміла Іванова.

Усі випуски програми "Звіти_наживо" дивіться на Youtube-каналі філії.

Нагадаємо, з 28 лютого розпочався новий сезон програми звітування місцевої влади в ефірі філій Суспільного — #Звіти_наживо. Це загальнонаціональний спільний проєкт Громадського руху ЧЕСНО і UA: Суспільне мовлення. Головними завданнями проєкту є проаналізувати роботу представників місцевої влади і створити майданчик для діалогу.