В ефір UA: ХЕРСОН повертається проєкт «Виборчий округ»

В ефір UA: ХЕРСОН повертається проєкт «Виборчий округ»

20 лис. 2019

22 листопада о 19:45 на UA: ХЕРСОН стартує новий сезон проєкту «Виборчий округ». У його межах аналізуватимуть роботу новообраних депутатів Верховної Ради за 100 днів після виборів.

Народним депутатам заздалегідь надсилали офіційні листи-запрошення взяти участь у проєкті. Перед ефіром програми журналісти працюють на конкретних округах: спілкуються із місцевими мешканцями й відвідують громадські приймальні обранців. 

У першому випуску – народний депутат України від 186-го округу Олексій Ковальов. Він розкаже про те, чому підтримав Законопроєкт про ринок землі, про Законопроєкти, автором яких сам є та про те, чи проходив перевірку на поліграфі у зв’язку із звинуваченням у отриманні неправомірної винагороди.

«У Херсонській області 5 мажоритарних округів. Відповідно – 5 депутатів мажоритарників. Так вийшло, що жоден з них не брав участі у проєкті "Виборчий округ. Співбесіда", у якому ми спілкувалися із тоді ще кандидатами в депутати. Тому були певні сумніви у тому, що вони погодяться на участь у програмі. Але, добре, що ці сумніви не справдилися, оскільки депутати одразу відгукнулися на пропозицію», — розповів продюсер UA: ХЕРСОН Василь Середюк.

За словами керівниці ТГ «Тема дня» UA: ХЕРСОН Ольги Петренко, народні обранці зазначають, що для них участь в програмі — добра можливість не лише прозвітувати перед своїми виборцями, а й дізнатися більше про проблеми округу з питань, які їм ставлять і самі жителі округу, і експерти.

Нагадаємо, за перші три місяці проєкту «Виборчий округ» наприкінці 2018 року в ефір вийшло 75 програм за участі депутатів VIII скликання.