Нові випуски «#@)₴?$0 з Майклом Щуром» – на UA: ХЕРСОН

Нові випуски «#@)₴?$0 з Майклом Щуром» – на UA: ХЕРСОН

16 вер. 2019

Політично-розважальне шоу «#@)₴?$0 з Майклом Щуром» щовівторка о 21:20 знову можна дивитися на телеканалі UA: ХЕРСОН. Найважливіші новини, глибока аналітика та гостра іронія – все це робить програму Майкла Щура унікальною. Його нестандартний підхід до журналістики вже завоював багато прихильників.

Майкл Щур – образ, вигаданий журналістом Романом Вінтонівим. За легендою, Майкл Щур працює на телебаченні Торонто української діаспори в Канаді і приїхав у відрядження до України 2012 року. Перша програма Майкла Щура називалась «Чим живеш, Україно?». У ній журналіст ставив прямі та наївні запитання українським політикам. Передача  так сподобалась глядачам, що наприкінці 2014 року канал «Телебачення Торонто» на YouTube набрав 100 тис. підписників та отримав «Срібну кнопку».

Нагадаємо, перший випуск програми «#@)₴?$0 з Майклом Щуром» вийшов на UA: ПЕРШИЙ 6 листопада 2016 року. Свій незвичний підхід до журналістики Майкл Щур називає «хуліганістикою», «хуліганською журналістикою» або ж «дурналістикою».