UA: ХЕРСОН готує спецпроєкт до Дня Незалежності України

UA: ХЕРСОН готує спецпроєкт до Дня Незалежності України

21 сер. 2019

До Дня Незалежності України Херсонська філія Суспільного підготувала спецпроєкт «Незалежність Душі», який наштовхує на роздуми про цінність волі, миру, Батьківщини. Спецпроєкт вийде в ефір 24 серпня о 14:25 та о 19:15, а також на офіційній фейсбук-сторінці UA: ХЕРСОН.

Спецпроект «Незалежність Душі» – відеосповідь українки, яка у 2014 році після анексії Криму разом з малолітнім сином виїхала з півострова на материкову Україну. Проживши у різних містах, Тетяна Болгарова залишилась у Херсоні та обрала справою свого життя – гончарство. 

«Незалежність – генетичний код українців! Віками наші пращури за неї боролись, проливали кров і вберегли. Для нас з вами! Ціную, шаную, вклоняюсь!», — зазначає продюсер Херсонської філії Суспільного Василь Середюк

У рамках відзначення 28-ї річниці Незалежності України, команда UA: ХЕРСОН зустрічатиме родини військовополонених моряків, котрі приїдуть на Херсонщину. 

Крім того, протягом дня на хвилях UA: Українського радіо Херсон будуть транслюватися міжпрограмки "Що для мене Україна", де звучатимуть думки дорослих та зовсім юних містян на тему державності.

«Віримо, що ефір буде цікавим і насиченим. Принаймні докладаємо до його підготовки багато зусиль. Буде  багато корисної інформації, а також цікаві гості. Хочемо, щоб кожен наш слухач, вже і глядач та дописувач зрозуміли, наскільки важливі нині ідеї Незалежності», — зазначає лінійна продюсерка UA: Українського радіо Херсон Наталя Шклярук.

Також 23 серпня о 09:00 на площі Свободи Херсонська філія Суспільного долучиться до флешмобу з нагоди відзначення Дня українського прапору та встановлення рекорду України з розгортання найдовшого стягу, створеного з прапорів, привезених зі сходу України та підписаних учасниками АТО та ООС. 

«Маємо власні прапори, привезені з бойових позицій, зокрема від бійців 36 бригади морської піхоти України, які стануть часткою спільного стягу під час урочистостей», — розповів Василь Середюк

За всіма подіями цих днів уважно стежитимуть новинарі Херсонської філії Суспільного.

«У місті, з нагоди святкування Дня Незалежності, відбудеться багато заходів. На ключових з них побувають наші кореспонденти. Буде і низка нестандартних заходів. Про все це новинарі UA: ХЕРСОН розкажуть першими», — пообіцяла шеф-редакторка новин Наталя Верлата.

За всіма заходами і випусками новин можна буде слідкувати он-лайн на сторінках UA: ХЕРСОН та UA: Українського радіо Херсон у Фейсбуці, а також на сайті філії.