Команда Суспільне Херсон отримала нове обладнання для виїзних знімань та прямих включень

Команда Суспільне Херсон отримала нове обладнання для виїзних знімань та прямих включень

5 тра. 2023

Завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) журналісти Суспільне Херсон отримали нове обладнання, яке дозволить більш оперативно та якісно інформувати про все, що відбувається в регіоні. Після завершення активних бойових дій ця техніка слугуватиме для розбудови мережі гіперлокальних кореспондентів Суспільного на Херсонщині.

«Наша команда щиро дякує Chemonics International Inc за передачу нового технічного обладнання, а також усім тим, хто брав участь в організації цього процесу. За результатом цієї допомоги ми отримали комплекти ноутбуків і комплекти на базі смартфонів, що дасть змогу залучати більшу кількість наших працівників до роботи та оперативно інформувати про поточні події в регіоні на різних платформах. Світ повинен бачити, що відбувається сьогодні на Херсонщині, повинен чути про окупацію та життя в окупації, злочини ворога повинні мати публічне висвітлення — команда Суспільне Херсон активно працює над цим, а завдяки допомозі наших партнерів ми маємо інструменти для цього», — зазначає Михайло Сваричевський, менеджер Суспільне Херсон

Як раніше зазначив, Юрій Бойчук, технічний директор Суспільного Мовлення, нове обладнання «створить більш безпечні та комфортні умови для кореспондентів, які працюють у цьому непростому регіоні».

Попри складність безпекової ситуації в умовах повномасштабної війни, Суспільне Херсон продовжує роботу. Частина працівників висвітлює життя Херсона та області, перебуваючи на місці, інша частина — переміщена для виробництва контенту в інші регіони України.

Читайте також: «Щоденник спротиву» — новий проєкт Українського Радіо для жителів прифронтових та окупованих регіонів

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні новини про Херсонщину шукайте на діджитал-платформах: