Суспільне Херсон поліпшить якість виїзних знімань та прямих включень

Суспільне Херсон поліпшить якість виїзних знімань та прямих включень

17 кві. 2023

Журналістам Суспільне Херсон передадуть комплекти техніки, які дозволять більш оперативно та якісно інформувати про все, що відбувається в регіоні. Команда Суспільного отримала нове обладнання завдяки щедрій підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Комплекти на базі смартфонів та комплекти ноутбуків отримають кореспонденти, які працюють на виїздах, та працівники Суспільне Херсон, що оброблятимуть, монтуватимуть отриманий від кореспондентів матеріал, публікуватимуть його і випускатимуть в ефір різних платформ мовника. 

«Це створить більш безпечні та комфортні умови для наших кореспондентів, які працюють у такому непростому регіоні», — каже Юрій Бойчук, технічний директор Суспільного Мовлення. 

Читайте також: Львівський медіафорум розпочав збір для Суспільне Херсон

Після завершення активних бойових дій у регіоні ця техніка слугуватиме для розбудови мережі гіперлокальних кореспондентів Суспільного на Херсонщині. 

Загалом, попри складність безпекової ситуації в умовах повномасштабної війни, Суспільне Херсон продовжує роботу. Частина працівників висвітлюють життя Херсона та області, перебуваючи на місці, інша частина — релокована для виробництва контенту в інші регіони України.

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні новини про Херсонщину шукайте на діджитал-платформах: