Інформаційний ранок «Суспільне. Спротив»: Тетяна Климчук, Юрій Чорнобривець

Інформаційний ранок «Суспільне. Спротив»: Тетяна Климчук, Юрій Чорнобривець

28 бер. 2023

Продовжуємо розповідати про команди ведучих всеукраїнського проєкту «Суспільне. Спротив», який виходить на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення, включно із Суспільне Крим, та на супутниковому каналі Суспільне Новини щобудня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00

Щогодинні інформаційні випуски ранкового слоту телепроєкту почергово ведуть журналісти Тетяна Климчук та Юрій Чорнобривець. Ведучі розповіли нам, що їх мотивує та допомагає «тримати інформаційний стрій».

Тетяна Климчук

Попередні десять років працювала у службі інформації Суспільне Рівне та проєкті «Сьогодні. Головне». Вела випуски новин, готувала інформаційні телесюжети, репортажі, проводила увімкнення з місця подій, була лінійною продюсеркою Рівненської філії Суспільного.

Фото Іванни Власюк

Читайте також: Інформаційний ранок «Суспільне. Спротив»: Роман Свирида, Анастасія Бачук, Іванна Власюк

Серед її захоплень — заняття спортом. Після напруженого дня це дозволяє розслабитися та відновитися. Перехід у формат міжрегіонального мовлення запам’ятався Тетяні злагодженою роботою команди.

«У стислі терміни усі змогли мобілізувати свої сили та викластись на повну. Чи це було важко? Так, не просто, але, однозначно, це цікавий та необхідний досвід, який дозволяє розвиватися», — говорить Тетяна.

До слова, студійний ведучий ранкового ефіру Роман Свирида і ведуча новин Тетяна Климчук — журналістське подружжя і часто працюють у студії разом.

Фото Іванни Власюк

Юрій Чорнобривець

З міста Здолбунів Рівненської області. Навчався у рівненському Міжнародному економіко-гуманітарному університеті ім. С. Дем’янчука. Долучився до команди інформаційників Суспільне Рівне 1 лютого 2022 року. Був кореспондентом і ведучим новин.

Фото Дмитра Хитрого

Раніше працював на одному з місцевих телеканалів. Інтерв’ю Юрія Чорнобривця з репером Skofka для Суспільного набрало 38 тисяч переглядів на ютуб-каналі Суспільне Рівне. Журналіст вважає, що донати зараз стали звичною справою для кожного українця, і для нього зокрема.

Фото Сергія Татаренка

«Працювати на повну мене мотивує нескорений український народ, який попри жорстоку війну росії проти України не здається та не стає на коліна, а навпаки — як ніколи став одним цілим і в різних напрямках знищує окупанта, як фізично, так і інформаційно. В особистому допомагає моя сім’я. Мій син, який минулого року пішов у перший клас. Роблю все заради того, аби вони були у безпеці», — каже Юрій Чорнобривець.

Фото Сергія Татаренка

Разом з ведучими у кадрі працюють сурдоперекладачки Ольга Крот і Любов Глух, а за кадром — щодня кипить напружена робота великої команди Суспільне Рівне: менеджменту, редакторів, режисерів, інженерів, кореспондентів, операторів, візажистки, монтажерів.

Фото Сергія Теремка

Добірки-дайджести найцікавіших інтерв’ю та матеріалів інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив» — щосуботи (з повтором у неділю) з 7:00 до 10:00, з 12:00 до 15:00, з 17:00 до 20:00

Онлайн «Суспільне. Спротив» можна переглядати на сайтах місцевих телеканалів Суспільного Мовлення,  і на ютуб-каналах Суспільне Рівне, Суспільне Ужгород та Суспільне Львів.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії і супутникові телеканали Суспільне Новини та Суспільне Крим. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.