Національна мережа Українського Радіо — на Soundcloud

Національна мережа Українського Радіо — на Soundcloud

9 бер. 2023

Відтепер проєкти національної мережі Українського Радіо можна слухати у єдиному акаунті стрімінгової платформи Soundcloud. Шукайте плейлист свого регіону — за посиланням

«Ми, національна мережа Українського Радіо, як і радіомережі великих європейських і світових суспільних мовників, великого значення надаємо проєктам локальних журналістів. Регіональні редакції Українського Радіо працюють у кожному регіоні України у складі філій Суспільного. Це дозволяє оперативно висвітлювати у радіоефірах всі локальні події, надавати слухачам актуальну й достовірну інформацію з перших вуст як про обласні центри, так і про малі містечка, села й громади», — каже виконавча продюсерка Українського Радіо Юлія Шелудько

Вона розповіла, що на єдиному акаунті стрімінгової платформи Soundcloud у кожного регіону є окремий плейлист. Тут найкращі регіональні радіопередачі зі свіжою інформацією про свою громаду можна послухати будь-де у зручний час: «Тепер ми ще ближчі до наших слухачів у кожному куточку країни, і це стимулює до вдосконалення».

Згідно з даними соціологічних досліджень Українське Радіо залишається незмінним лідером за споживанням та довірою до новин: 36% радіослухачів новин обрали Українське Радіо протягом останнього тижня, 28% — слухають його найчастіше, а 27% — найбільше довіряють.

Читайте також: Залишаймося на зв’язку: частоти Українського Радіо та соцмережі Суспільного в регіонах

Нагадаємо, Українське Радіо — найбільша FM-мережа та найпопулярніше розмовне радіо України, флагманський канал Національної суспільної телерадіокомпанії України. Всі канали Суспільного радіо можна слухати в мобільному застосунку suspilne.radio або онлайн на сайтах філій чи в єдиному порталі державних послуг «Дія» у послузі «Дія Радіо».

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.