Вечір боксу на Суспільному — Олександр Усик проти Ентоні Джошуа

Вечір боксу на Суспільному — Олександр Усик проти Ентоні Джошуа

8 сер. 2022

У суботу, 20 серпня, відбудеться боксерський поєдинок за звання чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBF та IBO між українцем Олександром Усиком і британцем Ентоні Джошуа. Пряму трансляцію бою покажуть Суспільне Херсон та усі регіональні телеканали Суспільного Мовлення, а радіотрансляцію — слухайте на Радіо Промінь.

Читайте також: Суспільне оголошує нацвідбір на Дитяче Євробачення-2022

Поєдинок між Усиком та Джошуа стане реваншем після їхньої останньої зустрічі восени 2021 року. Тоді Олександр переміг Ентоні за одноголосним рішенням суддів і відібрав у нього чемпіонські титули.

Загалом на профі-рингу Усик провів 19 боїв, здобувши всі перемоги (13 з них нокаутом). Джошуа провів 26 поєдинків — 24 перемоги (22 з них нокаутом) та зазнав двох поразок.

Подія відбудеться у місті Джідді, Саудівська Аравія.

Під час трансляції бою благодійний фонд Олександра Усика збиратиме кошти для підтримки ЗСУ та українського народу у війні проти росії. Також трансляція бою відбудеться на платформі MEGOGO та офіційному ютуб-каналі Олександра Усика.

Дивіться бій Олександр Усик – Ентоні Джошуа 20 серпня на регіональних телеканалах Суспільного Мовлення, слухайте на Радіо Промінь та вболівайте за Україну разом із Суспільним.  

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

На Херсонщині 一  це телеканал Суспільне Херсон, Українське Радіо Херсон та цифрові платформи: