Окупанти відпустили Олексія Воронцова, викраденого в Херсоні 16 травня

Окупанти відпустили Олексія Воронцова, викраденого в Херсоні 16 травня

21 тра. 2022

Військові окупаційних сил рф відпустили інженера Суспільне Херсон Олексія Воронцова. Він живий і перебуває вдома, в тимчасово окупованому Херсоні. Цю інформацію Суспільному повідомила дружина Олексія. 

Суспільний мовник дякує кожному, хто долучився до розголосу про його викрадення. 

Зазначимо, Олексія Воронцова військові окупаційних сил рф викрали з помешкання у Херсоні 16 травня.

Компанія скерувала повідомлення про вчинення кримінального правопорушення до Об’єднаного центру з координації пошуку та звільнення незаконно позбавлених волі осіб внаслідок збройної агресії рф та до Херсонської окружної прокуратури Херсонської області. 

Із 2 березня 2022 року команда Суспільне Херсон працює віддалено і є українським медіа у регіоні, яке продовжує правдиво інформувати жителів тимчасово окупованих територій. 

Станом на зараз приміщення Суспільне Херсон контролює окупаційна влада рф. Зі сторони окупантів неодноразово були спроби пошуку справ працівників філії з метою вербування, допитів та отримання інформації.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. На Херсонщині 一  це телеканал UA: ХЕРСОН, Українське Радіо Херсон та цифрові платформи: