Стартував конкурс на посади менеджерів та продюсерів філій Суспільного: перелік регіонів та документів

Стартував конкурс на посади менеджерів та продюсерів філій Суспільного: перелік регіонів та документів

10 січ. 2022

10 січня стартував плановий конкурсний відбір на посади менеджерів та продюсерів деяких філій Суспільного. Про це йдеться у протоколі засідання правління Суспільного від 20 грудня. Документи від кандидатів прийматимуть до 21 січня включно.

Читайте також: Суспільне впровадило грейдингову систему оплати праці

Конкурс на посади менеджера та продюсера філії оголошено на Волині, у Тернополі та Хмельницькому. Лише менеджера шукають в Рівному та Харкові, лише продюсера — у Житомирі та Черкасах.

Конкурс відбудеться у два етапи: спочатку департамент кадрового адміністрування Суспільного мовника відбере претендентів за поданими документами, а далі з ними проведе співбесіду конкурсна комісія, до якої входять члени та голова правління Суспільного.

Читайте також: Перемоги 2021: від правління Суспільного мовлення

Основні вимоги до претендентів на посаду менеджера філії, короткий опис обов’язків, а також перелік документів для участі в конкурсі — за посиланнями:

1. Положення про конкурсний відбір на посаду менеджера (філії) акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України».

2. Оголошення про конкурсний відбір на посади менеджера філії: 

3. Супровідний лист.

4. Згода на обробку персональних даних.

Основні вимоги до претендентів на посаду продюсера філії, короткий опис обов’язків, а також перелік документів для участі в конкурсі — за посиланнями:

1. Положення про конкурсний відбір на посаду продюсера (філії) акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України»

2. Оголошення про конкурсний відбір на посаду продюсера філії: 

3. Супровідний лист.

4. Згода на обробку персональних даних.

Документи прийматимуть за адресою: м. Київ, вул. Ю. Іллєнка, буд. 42 (телецентр «Олівець») та скановані копії на електронну пошту konkurs@suspilne.media.

За додатковою інформацією звертайтеся за номерами: (044) 481-08-87 та (044) 481-07-20

Нагадаємо, на Суспільному керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть узяти всі охочі, що відповідають кваліфікаційним вимогам. Функції адміністративного й творчого управління повністю поділено, відтак керівник творчого напряму роботи філії — продюсер, а всіма адміністративними та господарськими питаннями керує менеджер.

Попередня хвиля планових конкурсів на керівні посади у регіонах відбулася восени 2021 року. В 10 регіонах обрали продюсерів, у 7 — менеджерів філій.

Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії.