Місцеві гурти та солісти Херсонщини у концерті «Святкуймо разом» — в ефірі UA: ХЕРСОН

Місцеві гурти та солісти Херсонщини у концерті «Святкуймо разом» — в ефірі UA: ХЕРСОН

30 гру. 2021

3 січня, о 19:15 дивіться на телеканалі UA: ХЕРСОН концерт «Святкуймо разом», відзнятий із музичних номерів на новорічних локаціях командою Суспільне Херсон

Читайте також: «Новорічний концерт на Суспільному» — зустрічаймо 2022-ий разом

У святковому концерті взяли участь унікальні, місцеві гурти та солісти з Херсонщини, які грають авторську новорічну та народну різдвяну музику.

Виступи поєднані привітаннями херсонців, досягнення яких стали відомі жителям області у 2021 році.  

«Працювати над концертом ми почали на початку грудня. Номери – авторські пісні місцевих композиторів виконавців, а також народні колядки. Музичні номери переплітаються з привітаннями лікарів, поліціянтів, рятувальників, волонтерів, акторів. Сподіваємось, що цей концерт подарує атмосферу свята, натхнення та радості», — зазначає тимчасова виконувачка обов’язків продюсерки Херсонської філії Суспільного Еріка Авдєєва.  

Пряму трансляцію концерту «Святкуймо разом» можна дивитись також на сайті Суспільне Херсон та ютуб-каналі філії

Нагадаємо, Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. В Херсонській області — це телеканал UA: ХЕРСОН і радіо Українське радіо Херсон.   

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами й випусками новин Херсонщини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Херсон у Фейсбуці та Українському радіо Херсон, а також онлайн на сайті філії.