UA: ХЕРСОН транслюватиме наживо урочистості до Дня Збройних сил України

UA: ХЕРСОН транслюватиме наживо урочистості до Дня Збройних сил України

6 гру. 2021

6 грудня о 18:20 дивіться на UA: ХЕРСОН та усіх регіональних телеканалах Суспільного міжрегіональний спецефір до Дня Збройних сил України в межах проєкту «Сьогодні. Головне». Він розпочнеться із включень наживо кореспондентів із Краматорська (Донеччина), Одеси та Харкова. Журналісти покажуть, як у цих містах готуються до святкового параду з нагоди 30-ї річниці Збройних сил України. Ведучою проєкту в київській студії буде Катерина Сидорчук.

Загалом, урочистості відбудуться одразу в 5 містах країни — у Києві на Михайлівській площі, у Харкові на площі Свободи, на площа перед пам’ятником Т. Г. Шевченку у Львові, у Краматорську на площі Миру та на Морському вокзалі в Одесі. Трансляція парадів у цих містах розпочнеться на UA: ХЕРСОН та усіх регіональних телеканалах Суспільного о 18:30. 

Опісля команда Суспільне Херсон продовжить розповідати про військових та Збройні сили України у проєкті «Сьогодні. Головне». Ведуча Марина Молода разом з гостем студії заступником командира зенітної ракетної бригади з морально-психологічного забезпечення Миколою Багном говоритимуть про сучасний стан Збройних Сил України, підтримку морального духу військовослужбовців та забезпечення бригади, а також про зміни з 2014-го року для країни і ЗСУ. 

Нагадаємо, Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. В Херсонській області — це телеканал UA: ХЕРСОН і радіо Українське радіо Херсон. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами й випусками новин Херсонщини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Херсон у Фейсбуці та Українському радіо Херсон, а також онлайн на сайті філії.