«Чому я вакцинуюсь?» — історії відомих людей в ефірі UA: ХЕРСОН

«Чому я вакцинуюсь?» — історії відомих людей в ефірі UA: ХЕРСОН

2 гру. 2021

Команда Суспільне Херсон підготувала цикл тематичних роликів «Чому я вакцинуюсь?» за  участі відомих людей Херсонщини. З 3 грудня проєкт виходитиме в ефірі UA: ХЕРСОН та всіх регіональних телеканалів Суспільного.

Читайте також: «Червона зона» — спільний спецпроєкт UA: ХЕРСОН з місцевими медіа

Телеглядачі побачать 8 історій вакцинованих людей, які діляться особистим досвідом, розвінчують міфи, проговорюють основні страхи та перестороги перед вакцинацією. 


«Ми підготували ролики, які розповідають життєві історії відомих у нашому місті людей. Як вони прийняли для себе вибір вакцинуватися. Хтось це зробив заради свого життя, дехто, насамперед, думав, як убезпечити своїх рідних. Свої історії вони охоче розповіли і нам», — розповідає тимчасова виконувачка обов’язків продюсерки Суспільне Херсон Еріка Авдєєва.


Подивитися проєкт можна буде на сайті філії, сторінці Суспільне Херсон у Фейсбуці та ютуб-каналі філії.

Нагадаємо, Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. В Херсонській області — це телеканал UA: ХЕРСОН і радіо Українське радіо Херсон. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами й випусками новин Херсонщини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Херсон у Фейсбуці та Українському радіо Херсон, а також онлайн на сайті філії.