«Червона зона» — спільний спецпроєкт UA: ХЕРСОН з місцевими медіа

«Червона зона» — спільний спецпроєкт UA: ХЕРСОН з місцевими медіа

23 лис. 2021

24 листопада з 19:15 до 21:00 дивіться в телеефірі та соцмережах спеціальний проєкт «Червона зона», присвячений пандемії коронавірусу та вакцинації від ковіду на Херсонщині. Прямий ефір готують спільно команди трьох херсонських телеканалів — UA: ХЕРСОН, ЯТБ, та Херсон Плюс.

Читайте також: У регіональному телеефірі Суспільного побільшає інформаційних випусків

З 15 жовтня Херсонська область – у "червоній" карантинній зоні. Як живе регіон в умовах карантинних обмежень, яка ситуація у лікарнях області, що потрібно знати про вакцинацію та реабілітацію після перенесеного захворювання? Команда  Суспільне Херсон побувала у лікарнях, на пунктах вакцинації, поспілкувалися з тими, хто перехворів та тими, хто лікує.

Спецпроєкт виходитиме зі студії Суспільного в Херсоні та складатиметься з 5-х блоків: про загальну ситуацію в області та які особливості цієї хвилі, про те, яка ситуація у лікарнях Херсонщини, як працюють медики в "червоній"зоні та забезпечення лікарень, про вакцинацію, як отримати документи про вакцинацію, а також про наслідки та реабілітацію після перенесеного COVID-19.

«Ми об’єднали зусилля з місцевими телеканалами, аби якомога більшій аудиторії донести інформацію про лікування, профілактику та наслідки від захворювання COVID-19. Ведучі інформаційно-аналітичного напряму філії Марина Молода, Ольга Петренко та Оксана Страмнова майже тиждень провели на зйомках у ковідних лікарнях, пунктах щеплень, хоспісі, швидкій допомозі. Глядачі побачать історії людей, які мали тяжкий перебіг хвороби COVID-19, дізнаються  історії відновлення після ковіду, а також офіційну інформацію про перебіг вакцинальної кампанії», — розповідає тимчасово виконувачка обов’язків продюсерки Херсонської філії Суспільного Еріка Авдєєва.

Ведучі спецпроєкту: Ольга Петренко (UA: ХЕРСОН), Валентина Карриєва (ЯТБ), та Поліна Дайнега (Херсон Плюс). 

Спікерами у студії стануть лікарі та пацієнти, посадовці, освітяни, науковці, координатори вакцинальної кампанії у Херсонській області та інші. Прямий ефір виходитиме з сурдоперекладом.

Дивитися онлайн трансляцію можна на сайті філії та ютуб-каналі філії.

Нагадаємо, Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. В Херсонській області — це телеканал UA: ХЕРСОН і радіо Українське радіо Херсон. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами й випусками новин Херсонщини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Херсон у Фейсбуці та Українському радіо Херсон, а також онлайн на сайті філії.