У Херсонській філії обговорили проєкт колективного договору Суспільного

У Херсонській філії обговорили проєкт колективного договору Суспільного

18 лис. 2021

18 листопада відбулись збори трудового колективу Херсонської філії Суспільного, на яких обговорили проєкт колективного договору на 2021-2026 роки.

«Сьогодні ми провели збори трудового колективу філії щодо обговорення проєкту колективного договору. До цього процесу підійшли з повною відповідальністю, оскільки розуміємо, що приймаємо участь в нормотворенні та правовому регулюванні безпосередньо своїх умов праці. Сподіваюсь, що за результатами конференції колективу Суспільного буде прийнято колективний договір на 2021-2026 рр. з найкращими умовами праці для працівників», — зазначає менеджер Херсонської філії Суспільного Михайло Сваричевський.

За результатами проведення зборів обрано Головуючого та секретаря зборів, складено протокол зборів трудового колективу філії, який чітко відображає процес обговорення та пропозиції щодо змін до проєкту колективного договору. Також спільним рішенням було обрано делегата для представлення інтересів працівників філії на загальній конференції колективу Суспільного з урахуванням побажань щодо тривалості додаткової оплачуваної відпустки за ненормований робочий день і можливостей матеріального заохочення за підсумками роботи працівників.