Команда Суспільне Херсон інформуватиме про найважливіше у день виборів

Команда Суспільне Херсон інформуватиме про найважливіше у день виборів

28 жов. 2021

31 жовтня, у день голосування на довиборах у народні депутати України на 184 окрузі,  команда телеканалу UA: ХЕРСОН та Українського радіо Херсон інформуватиме про найважливіші події. 

Читайте також: «Виборчий округ: Співбесіда» на UA: ХЕРСОН — токшоу з кандидатами в народні депутати України на 184 окрузі 

«Протягом доби у посиленому режимі працюватимуть усі підрозділи Херсонської філії. Варто зазначити, що до виборів команда Суспільного Херсон запустила проєкт «Виборчий округ. Співбесіда», до участі в якому запрошували усіх кандидатів. На всіх платформах пройшов марафон до виборів за участі експертів, виборців, членів комісій», — каже тимчасово виконувачка обов’язків продюсерки Херсонської філії Суспільного Еріка Авдєєва.

Телевізійна команда Суспільне Херсон готує випуски телевізійних новин у неділю о 13:00, 17:00, 19:00 та 20:40, де наживо розповідатиме про ситуацію на дільницях та голосування, яке цьогоріч відбуватиметься за певними правилами через карантин. О 19:15 на телеканалі UA: ХЕРСОН — спецвипуск прямоефірного шоу «Сьогодні. Головне», який розпочнеться із випуску новин. Пізніше у програмі ведучі Суспільного обговорять перші підсумки дня виборів разом з експертами. 

На Українському радіо Херсон вийдуть інформаційні випуски новин о 12:10 та 17:10, а також спецефіри програм «Тема дня» і «Про це говорять»

«Весь процес волевиявлення проходитиме під пильним контролем Суспільне Херсон. Ми запланували на телебаченні 4 спеціальні випуски новин. В усі випуски включатимуться кореспонденти з виборчих дільниць, окружної комісії, за можливістю, штабів кандидатів вже після завершення голосування. На сайті suspilne.media і у соцмережах інформація оновлюватиметься щогодини. Таким чином ми фіналізуємо, так би мовити, власний передвиборчий марафон, оскільки Суспільне висвітлювало цей процес від початку оголошення передвиборчої кампанії в окрузі – вийшли десятки сюжетів, аналітичних статей, коментарів політологів і політтехнологів. Проте у неділю ця робота не завершиться, бо попереду — підбиття підсумків і оголошення переможця», — зазначає шефредакторка новин Суспільне Херсон Наталя Верлата.

Нагадаємо, Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. В Херсонській області — це телеканал UA: ХЕРСОН і радіо Українське радіо Херсон.  

Дивіться оперативні новини про вибори на Херсонщині на діджитал-платформах:

Як повідомити новину журналістам Суспільне Херсон?

  • +38 (0552) 26 60 75, +38 (0552) 49 11 64 — зателефонувати на гарячу лінію новин;
  • news.kherson@suspilne.media — відправити e-mail;
  • у месенджері через Facebook
  • написати в Instagram.