«Виборчий округ: Співбесіда» на UA: ХЕРСОН — токшоу з кандидатами в народні депутати України на 184 окрузі

«Виборчий округ: Співбесіда» на UA: ХЕРСОН — токшоу з кандидатами в народні депутати України на 184 окрузі

19 жов. 2021

Сьогодні, 19 жовтня, о 19:15 на телеканалі UA: ХЕРСОН стартує токшоу «Виборчий округ: Співбесіда». До дискусії в прямому ефірі команда Суспільне Херсон запрошує кандидатів в народні депутати України, що балотуються на 184 окрузі.

Читайте також:  Регіональні проєкти — на новому ютуб-каналі «Суспільне Країна»

Народний депутат Ігор Колихаєв, який у 2019 році був обраний у Верховну раду в 184 виборчому окрузі, 15 листопада 2020 року переміг у другому турі виборів і став Херсонським міським головою. 9 квітня 2021 року Центральна виборча комісія призначила проміжні вибори по 184 округу. Вони відбудуться 31 жовтня. До участі у них зареєструвалися 19 кандидатів. Згодом, реєстрацію 4-ох було скасовано. Отже, зараз балотується 15 кандидатів. Взяти участь у проєкті «Виборчий округ: Співбесіда» погодилися 7 претендентів. 

Команда Суспільне Херсон запрошуватиме кандидатів до студії, аби дізнатися, що спонукало їх піти на вибори, чому саме вони мають представляти  інтереси жителів округу у Верховній Раді, разом з експертами проаналізують їхні програми, почують відповіді на запитання жителів округу та від опонентів.

Кандидатів у народні депутати України від 184 округу запросили взяти участь у проєкті Суспільного за таким графіком:

19 жовтня

  • Баркаренко Олег Георгійович – висуванець від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода»;
  • Бериславський Володимир Миколайович – самовисуванець.

21 жовтня

  • Мельник Михайло Андрійович – висуванець від політичної партії «Партія місцевого самоврядування»;   
  • Негров Максим Анатолійович висуванець від політичної партії «Європейська партія України»;
  • Одарченко Катерина Юріївна висуваниця від політичної партії «Національна платформа».

26 жовтня 

  • Помазан Андрій Сергійович – висуванець від політичної партії «Нові обличчя»;
  • Токовенко Ігор Володимирович – висуванець від політичної партії «Народовладдя».

«Ми як Суспільний мовник надаємо кандидатам у народні депутати України від 184 округу майданчик для співбесіди в прямому ефірі, де вони матимуть змогу познайомити своїх виборців із програмами, баченням своєї роботи у парламенті. Виборець матиме можливість побачити та почути позиції кандидатів щодо тем та проблем, які є викликами для регіону, і як претенденти на виборну посаду планують вирішувати ці проблеми, ставши народними депутатами. Запрошуємо до ефірів усіх, без виключення, кандидатів і надаємо їм рівні умови, — зазначає тимчасово виконувачка обов’язків продюсерки Херсонської філії Суспільного Еріка Авдєєва.Ми не даємо оцінки кандидатам, їхню компетентність має оцінити їхній виборець, а такий формат програм — це гарна можливість для цього».

Публічні співбесіди з кандидатами дивіться на телеканалі UA: ХЕРСОН о 19:15, у повторі наступного дня о 17:20 у радіоверсії на хвилях Українського радіо Херсон, а також на ютуб-каналі філії. Стежити за розкладом можна на сайті філії.

Нагадаємо, у липні 2019 року перед позачерговими парламентськими виборами в ефірі Суспільне Херсон стартував «Виборчий округ: Співбесіда» з кандидатами у народні депутати за одномандатними виборчими округами (мажоритарниками).

Місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Херсонщини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Херсон у Фейсбуці та Українському радіо Херсон, а також онлайн на сайті філії.