Суспільне Херсон покаже найцікавіше з фестивалю «Dream ГОГОЛЬFEST»

Суспільне Херсон покаже найцікавіше з фестивалю «Dream ГОГОЛЬFEST»

2 вер. 2021

З 3 до 5 вересня у Херсоні відбудеться Міжнародний мультидисциплінарний фестиваль сучасного мистецтва «Dream ГОГОЛЬFEST». Суспільне мовлення — інформаційний партнер фестивалю. 

Читайте також: Суспільне підтримує інформаційно IV Міжнародний фестиваль Book Space

У межах фестивалю відбудеться низка мистецьких заходів. Зокрема освітні заходи, екскурсії, вистави та перфоманси. 

Цього року фестиваль матиме три основні локації:

  1. Urban CAD з нічною музичною, театральною, освітньою та візуальною програмою, екскурсії містом у межах освітньої програми;

  2. Херсонський театр імені Миколи Куліша з театральною програмою;

  3. Олешківська пустеля зі спеціальною подією «...30 із 40...» під музичний супровід етнохаус-гурту DakhaBrakha від режисера Влада Троїцького.

«Команда Влада Троїцького завжди пробуджує та запалює Херсон своїми креативними підходами до проведення фестивалів та концертів. Переконаний, що так буде і цього року, адже вже 4 вересня до Херсона приїжджає артпотяг Гоголь TRAIN, який фактично відкриває фестиваль Dream Gogol Fest. Суспільний мовник є інформаційним партнером події й висвітлюватиме більшість заходів у межах фестивалю. І до цього дня ми вже розповідали з усіх доступних нам платформ — телебачення, радіо, сайт та соціальні мережі — про підготовку до фестивалю і що там можна буде побачити та послухати. Для нас, Суспільного мовника, ця співпраця є важливою, оскільки ми підтримуємо розвиток сучасного мистецтва у більшості його проявах, які можуть бути цікавими нашій аудиторії», — каже продюсер Херсонської філії Суспільного Рустам Авдєєв

Також цього року Суспільний мовник зробить концертний запис спеціальної події — театралізованого перформансу «…30 із 40…», трансляцію якого глядачі зможуть переглянути згодом на всіх регіональних телеканалах Суспільного

Що чекає цього року на учасників фестивалю, на яких локаціях відбуватимуться події та як стати учасником фестивалю — розповіла програмна директорка ГОГОЛЬFEST Анна Басова в програмі «Сьогодні. Головне» на телеканалі UA: ХЕРСОН.

«Відкриття міста — тривалий процес і взагалі пошуку його ідентичності. Чим Херсонщина є для себе та України, як вона може комунікувати з іншими містами — це ми будемо дізнаватись у межах нашої освітньої програми фестивалю. У нас традиційно представлено декілька програм, тому що ми є прокультурним фестивалем», — зазначає Анна Басова.

 

Також творча команда Суспільного Херсон проведе прямі трансляції фестивальних заходів, покаже та розкаже у новинах, чим житиме фестиваль у Херсоні. Крім того, команда робить увімкнення кореспондентів із подій.

Як наголосили організатори фестивалю, усі події «Dream ГОГОЛЬFEST» та користування артпоїздом відбуваються згідно з вимогами МОЗ.

Детальніше про фестиваль — за посиланням.

Нагадаємо, Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. В Херсонській області — це телеканал UA: ХЕРСОН і радіо Українське радіо Херсон.   

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами й випусками новин Херсонщини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Херсон у Фейсбуці та Українському радіо Херсон, а також онлайн на сайті філії.