Чемпіонат світу-2021 з літнього біатлону — наживо на UA: ХЕРСОН

Чемпіонат світу-2021 з літнього біатлону — наживо на UA: ХЕРСОН

25 сер. 2021

26-29 серпня регіональні канали Суспільного мовника, зокрема UA: ХЕРСОН, транслюватимуть Чемпіонат світу-2021 з літнього біатлону, який відбувається у чеському містечку Нове Мєсто. 

Читайте також: Сайту Суспільне Спорт — рік: мільйонні перегляди та трансляції головних спортивних подій

Дорослі та юніори змагатимуться у трьох дисциплінах: суперспринтах, спринтах та гонках переслідуваннях. Загалом, розіграють 12 комплектів нагород.

«Регіональне суспільне мовлення продовжує підтримувати українських спортсменів на різних спортивних змаганнях. Наступного року плануємо звертати більше уваги на підготовку та внутрішні чемпіонати, а зараз пропонуємо всім уболівальникам долучитися до перегляду Чемпіонату Світу», — розповіла генеральна продюсерка регіонального мовлення на Суспільному Марія Фрей.

Читайте також: Як це — працювати на Олімпійських іграх у Токіо? Розповідають спортивні журналісти Суспільного

Розклад трансляцій на регіональних телеканалах Суспільного на четвер та п’ятницю.

26 серпня:

  • о 15:30 фінал у суперспринті серед юніорок — Super Sprint Junior Women Final;

  • о 18:20 фінал у суперспринті серед юніорів — Super Sprint Junior Men Final.

27 серпня:

  • о 15:30 фінал у суперспринті серед жінок — Super Sprint Women Final;

  • о 18:20 фінал у суперспринті серед чоловіків — Super Sprint Men Final.

Дивіться змагання онлайн на платформі Суспільне Спорт або сайті телеканалу UA: ХЕРСОН

Змагання в дисциплінах «Спринт» та «Гонка переслідування» відбуватимуться 28 та 29 серпня. Розклад трансляцій буде опубліковано на сайтах Суспільного.

Нагадаємо, регіональні Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільного мовлення. В Херсонській області — це телеканал UA: ХЕРСОН і радіо Українське радіо Херсон.

Суспільний мовник є офіційним транслятором в Україні усіх події IBU (International Biathlon Union) до 2026 року включно. Кілька тижнів тому UA: ПЕРШИЙ транслював шоу-гонку з літнього біатлону за участі Джими та Підручного.